Ποιοι Είμαστε

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1994 από τη φαρμακοποιό Παπαβασιλοπούλου Ολγα με όραμα την προσφορά γνώσης, συμβουλής και εξυπηρέτησης παράλληλα με την παροχή προίόντων υγείας και ομορφιάς, με στόχο την ολιστική προσέγγιση και την ευεξία του καταναλωτή.

Το φαρμακείο μας

Το φυσικό φαρμακείο βρίσκεται στο κέντρο της Τρίπολης,δίπλα από τη Πνευματικό Κέντρο. Εκτείνεται σε δυο ορόφους με πλήρη τμήματα καλλυντικών, βρεφικών, οδοντιατρικών, ορθοπαιδικών προϊόντων,ανατομικών υποδημάτων και συμπληρωμάτων διατροφής. Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, παρασκευάζονται specialite,ομοιοπαθητικά φάρμακα και γαληνικά παρασκευάσματα.

Στην καλαίσθητη καμπίνα γίνεται δωρεάν εφαρμογή των προϊόντων και των θεραπειών που προτείνονται από τις αισθητικούς μας.

Η ομάδα μας

Η ομάδα του pharmasee.gr, που αποτελείται από τη φαρμακοποιο,δύο αισθητικούς,μία βοηθό φαρμακείου και δυο υπεύθυνες για την παραλαβή και την εκτέλεση των παραγγελιών, είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας με κατανόηση και εξατομικευμένες συμβουλές, από τις 8.00 το πρωϊ έως τις 14.00 το μεσημέρι,απο Δευτέρα εως Παρασκευή.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο με την διεύθυνση www.pharmasee.gr ιδρύθηκε το 2011, για να προσφέρει τα παραφαρμακευτικά προίόντα, στις καλύτερες τιμές, με την υποστήριξη της τεχνολογίας, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, άμεσα, με ασφάλεια και με τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής και βέβαια να προσφέρει δωρεάν τη γνώση και την εμπειρία των ειδικών, μέσα από την κάθε συμβουλή που θα ζητήσετε.


Κατασκευαστές

Κορυφαίες πωλήσεις

Information

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής